Sunet de chitară, inimă de artist

Fie că e vorba de un cântec care spune versuri sau de un vers care ascunde cântec, acordurile de chitară au fost totdeauna mângâierea de care e nevoie pentru a putea spune mai mult decât adevăruri. Veniți la Academia Cealaltă, la atelierul de chitară pentru începători, pentru a vedea cu propriile forțe, cum din secunde se formează ore, din ore apar cântece și din cântece se salvează destine.

Obiective

  •  familiarizarea cu instrumentul muzical
  •  noțiuni și tehnici de bază
  •  pasul către acompaniamente
  •  învățarea armoniilor pentru cântece vechi și noi
Academia Cealaltă propune pentru secțiunea chitară module de câte 10 săptămâni, cu o întâlnire pe săptămână.
La sfârșitul modulului, Centrul Cultural A. Păunescu pune la dispoziția copiilor Sufrageria Micilor Artiști și organizează pentru ei un spectacol cald, în prezența celor mai dragi de acasă.

Cu cine

Îndrumătoare în acest prim pas către chitară și cântec va fi Dana Florian. A studiat chitară și mandolină și a absolvit Școala Populară de Artă, la clasa de pian. În prezent, studiază arta vocală. Fiind pasionată de compoziție încă din copilărie, Dana s-a remarcat pentru creațiile ei de folk inedite - melodii surprinzătoare, cu diferite influențe de jazz, blues sau pop, dar și pentru autenticitatea scenică și tehnica instrumentală la chitară. 
De profesie economist, Dana a decis să îmbine experiența și pregătirea ei vastă în managementul și formarea oamenilor cu pasiunea muzicală. Și-a început experiența lucrului cu copiii în 2013, fiind pentru trei ani dirijor voluntar al grupului de copii de la Biserica Nașterea Domnului - Margeanului. În ultimii ani, Dana și-a intensificat activitatea muzicală, atât ca artist cantautor, cât și ca formator, transmițând mai departe micilor talentați bucuria muzicii  și măiestria instrumentală a chitarei. 

Când

Marțea, de la 17 la 19, pentru copii între 8 și 12 ani
Marțea, de la 19 la 21, pentru adolescenți între 13 și 17 ani
        La cerere, se pot forma și grupe dedicate celor peste 18 ani.
* max. 5 locuri/atelier

Costuri

Prețul întregului modul de întâlniri, de 20 de ore, este de 1000 lei, cu plata în două rate (jumătate înainte de începerea modulului, cealaltă jumătate în termen de maximum 5 săptămâni de la începerea lui) sau 800 lei, cu plata integrală înainte de începerea modulului.

Următorul modul urmează a fi anunțat.

Locuri limitate

Orar Academia Cealaltă

ORAR Academia Cealalta.pdf
Formular înscriere